Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Turkmenistan 9 mai 2020. Două meciuri fără goluri

Biletul cu fotbal din Turkmenistan 9 mai 2020. Două meciuri fără goluri, la care ne așteptăm să vedem puține ocazii de poartă. Cele două partide sunt programate de la 15:30, respectiv 16:00.

Biletul cu fotbal din Turkmenistan 9 mai 2020

  • Primul duel care ne-a atras atenția le pune față în față pe Nebitci Balkanabat și FC Altyn Asyr, unde oaspeții sunt favoriți clar la victorie. Nu credem că gazdele vor reuși să înscrie, așa că pronosticul nostru pentru acest duel este că nu vor înscrie ambele formații.

Două meciuri fără goluri

  • Al doilea meci este mult mai echilibrat și le pune față în față pe Energetik și Sagadam. Aici, duelul este echilibrat, așa că șansele să vedem multe goluri sunt și mai mici. Din acest motiv, mergem pe același pronostic ca și mai sus, că nu vor înscrie ambele formații.
  • Cota totală pe bilet este pentru cele două partide 2.74.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii