Urmareste-ne

Bilete Castigatoare

Specialiștii BETMAG, câștig uriaș înainte de weekend! Un gol marcat în minutul 90+1 ne-a adus 2298 de lei. Vezi biletul câștigător!

UPDATE: Biletul a fost câștigător! Un gol în minutul 90+1 în meciul Olandei ne-a adus un profit frumos pentru weekend!

 

Seara de vineri e plină de fotbal internațional, așa că am pregătit și un bilet cu meciuri U21, unde de obicei se marchează foarte multe goluri.

Scoția și Belgia sunt favorite

Deschidem biletul cu partida dintre Scoția U21 și Kazakhstan U21, unde ne așteptăm ca scoțienii să câștige toate cele trei puncte fără probleme. Cota pentru acest pariu este 1.32.

Continuăm cu meciul dintre Belgia U21 și Turcia U21, unde avem cota 1.40 pentru un succes al belgienilor, care au iar o națională foarte bună de tineret, care promite în anii care urmează.

Cota 2.75 la Gibraltar – Țara Galilor

Nu lipsește de pe bilet nici duelul dintre Irlanda și Italia, unde oaspeții sunt cotați cu 1.90 pentru a se impune în duelul de U21.

Cele mai mari cote de pe bilet vin de la meciuri cu goluri, unde avem pronosticuri curajoase. Primul dintre ele este la Olanda U21 – Bulgaria U21, unde pentru minimum patru goluri în meci primim de la Unibet cota 2.38.

Închidem biletul cu meciul dintre Gibraltar U21 și Țara Galilor U21, unde mizăm pe minimum cinci goluri în meci, cota pentru acest pariu fiind 2.75.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare