Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul cu goluri (10.01.2022). Triplăm banii cu africanii

Pe lângă campionatele noastre preferate, avem în aceste zile și o competiție interesantă, Cupa Africii, care a debutat ieri.

Cota 1.76 la Senegal – Zimbabwe

Deschidem biletul cu partida dintre Senegal și Zimbabwe, programată de la ora 15:00, ora României. Senegal trece printr-o formă excelentă, cu patru victorii și un egal în ultimele cinci partide, din care trei câștigate cu minimum trei goluri înscrise.

De partea cealaltă, Zimbabwe nu are victorie în ultimele patru luni, atacul funcționând destul de modest. Ne așteptăm ca Senegal să se impună fără probleme și să înscrie mult, așa că pariem pe minimum trei goluri în meci.

Maroc – Ghana e meciul zilei

Cel mai tare meci la zilei este cel dintre Maroc și Ghana, programat la ora 17:55. Gazdele joacă bine, la fel și oaspeții, așa că ne așteptăm să vedem echilibru în această partidă. Duelurile lor au fost mereu spectaculoase, iar acum ne așteptăm să vedem și foarte multe goluri, în special din partea marocanilor, care în trei din ultimele cinci meciuri au marcat 11 goluri!

La fel ca și la primul meci, mergem pe un peste 2 la cota 2.02. Împreună, cele două meciuri oferă o cotă totală de 3.57.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate