Urmareste-ne

Archive

Biletul cu goluri din 1 iunie 2020. Două meciuri pentru „un verde”

Biletul cu goluri din 1 iunie 2020. Două meciuri pentru „un verde”. Ambele se dispută la 17:00, ora României, şi sunt din prima ligă din Insulele Feroe, unul dintre cele mai spectaculoase campionate din Europa. 

Biletul cu goluri din 1 iunie 2020

  • Tichetul de ieri a fost pierdut la un singur gol, pe meciul Parnu JK – Kohtl, cu toate că în minutul 70 s-a făcut 2-0. Din păcate, al treilea gol nu a mai venit până la finalul meciului. Biletul cu goluri din 1 iunie 2020 are în componenţă două partide din Insulele Feroe, pe care noi mizăm cu mare încredere.

Două meciuri pentru „un verde”

  • Primul meci este cel dintre B 36 Toshavn şi HB Torshavn, echipe aflate pe primele două locuri în clasament şi care dau meci de meci foarte multe goluri. Al doilea meci este cel dintre Vikingur Gota şi TB Tvoroyri, formaţii care se remarcă nu doar prin cât marchează, dar şi prin cât primesc. Aşadar, pariem la ambele peste 3,5 goluri.
Biletul cu goluri din 1 iunie 2020. Două meciuri pentru "un verde"

Biletul cu goluri din 1 iunie 2020. Două meciuri pentru „un verde”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii