Urmareste-ne

Archive

Biletul cu goluri din 20 iunie 2020. Cota profitabilă: 5,92

Biletul cu goluri din 20 iunie 2020. Cota profitabilă – 5,92 – este formată din trei partide ale etapei cu număruul 33 din Bundesliga. Toate meciurile se dispută de la ora 16:30.

Biletul cu goluri din 20 iunie 2020

  • Încercăm un bilet cu goluri special și pariem pe trei meciuri din penultima etapă din Bundesliga. Prima partidă este cea dintre Schalke și Wolfsburg. Duelul are miză doar pentru gazde care se află în lupta pentru ocuparea unui loc de cupă europeană. 

Cota profitabilă: 5,92

  • Al doilea meci este super cel dintre RB Leipzig și Dortmund, duel ce decide cine ocupă locul doi în clasament. Ne așteptăm la o partidă spectaculoasă. Ultima partidă le pune față în față pe Koln și Frankfurt. Gazdele se salvează matematic de la retrogradare dacă obțin minimum un punct, în timp ce Frankfurt speră să câștige și să profite de un rezultat negativ la Hoffenheim sau Wolfsburg pentru a spera, până la final, la calificarea în Europa League.
  • Mergem pe GG3+ la toate cele trei partide.
Biletul cu goluri din 20 iunie 2020. Cota profitabilă: 5,92

Biletul cu goluri din 20 iunie 2020. Cota profitabilă: 5,92

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii