Urmareste-ne

Archive

Biletul cu goluri din 23 august 2020. Se înscrie mult duminică

Nice's French midfielder Adam Ounas (R) fights for the ball with Monaco's Polish defender Kamil Glik (L) during the French L1 football match Nice against Monaco on March 07, 2020 at the Allianz Riviera stadium in Nice, southeastern France. (Photo by VALERY HACHE / AFP) (Photo by VALERY HACHE/AFP via Getty Images)

Biletul cu goluri din 23 august 2020. Se înscrie în România și Franța, mai ales în meciurile care sunt programate duminică, în prima rundă.

Biletul cu goluri din 23 august 2020. Se înscrie în România și Franța

  • Primul meci care ne-a atras atenția este cel dintre Academica Clinceni și CFR Cluj, unde vom paria pe minimum două reușite în meci, în special în ideea ca CFR Cluj se concentrează foarte mult pentru Europa și probabil gruparea din Clinceni va înscrie măcar un gol.

Biletul cu goluri din 23 august 2020. Se înscrie în România și Franța

  • Continuăm cu jocul dintre Poli Iași și Chindia Târgoviște, unde ne așteptăm să înscrie ambele formații, la cota 2.05.
  • Nu lipsește de pe bilet nici meciul Nice – Lens, unde avem cota 1.32 pentru minimum două goluri înscrise.
  • În total, cele trei meciuri oferă o cotă totală de 3.68.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate