Urmareste-ne

Archive

Biletul cu goluri din 24 noiembrie 2020. Meciuri de top

Biletul cu goluri din 24 noiembrie 2020. Meciuri de top în a patra etapă din Liga Campionilor, cu meciuri decisive pentru calificare.

Biletul cu goluri din 24 noiembrie 2020. Meciuri de top

  • Primul meci de pe bilet le pune față în față pe Rennes și Chelsea, în grupa E. Rennes are un punct în cinci meciuri, în timp ce londonezii sunt pe primul loc, cu șapte puncte, golaveraj 7-0! Având în vedere că francezii sunt disperați să obțină puncte, ne așteptăm să înscrie, așa că mergem pe GG, la cota 1.65.

Biletul cu goluri din 24 noiembrie 2020. Meciuri de top

  • Continuăm cu partida dintre Lazio și Zenit, din gurpa F, unde gazdele sunt pe doi, cu cinci puncte, în timp ce oaspeții sunt pe ultimul loc, cu un singur punct. Mizăm pe un meci cu multe goluri, așa că pariem 3+ la cota 1.77.
  • Închidem biletul cu meciul dintre Dinamo Kiev și FC Barcelona, unde cota pentru 3+ este 1.65.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii