Urmareste-ne

Archive

Biletul cu goluri din 29 mai 2020. Trei meciuri pentru profit

Slask are meci greu cu Pogon

Biletul cu goluri din 29 mai 2020. Trei meciuri pentru profit, programate în campionatele din Polonia și Serbia. Ne așteptăm la spectacol. Duelul din Serbia este foarte dezechilibrat, însă cu siguranță merită urmărit dacă aveți posibilitatea.

Biletul cu goluri din 29 mai 2020

Oferta de pariuri sportive începe să fie din ce în ce mai interesantă, cu tot mai multe meciuri, așa că am găsit și câteva meciuri interesante în campionatele din țările vecine. În Polonia, avem astăzi două dueluri, unde ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți. Primul este Slask Wroclaw – Radow Czestochowa, iar al doilea MKS Pogon Szczecin – Zaglebie Lubin. Cotele pentru GG la aceste dueluri sunt 1.72, respectiv 1.75.

Trei meciuri pentru profit

Celălalt meci de pe bilet este din Serbia și le pune față în față pe FK Rad Belgrad și Steaua Roșie Belgrad. Diferența de valoare este imensă, în favoarea oaspeților, așa că nu credem că vor marca ambele formații.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate