Urmareste-ne

Archive

Biletul cu goluri din 30 mai 2020. Cote mari la două meciuri

Biletul cu goluri din 30 mai 2020. Cote mari din două meciuri, programate în campionatele din Belarus, respectiv Germania. Jocurile încep de la orele 19:00, respectiv 19:30.

 Victoria aduce calificarea Norvegiei

  • Primul meci de pe bilet le pune față în față pe Dinamo Minsk și Shakhtyor Soligorsk. Gazdele au 13 puncte în 10 meciuri, oaspeții 18. Joacă foarte bine ambele formații, așa că ne așteptăm la goluri de ambele părți.

1,84, cota supremă la Ungaria – Suedia

  • Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Bayern Munchen și Fortuna Dusseldorf, unde avem parte de o cotă foarte interesantă pentru GG, 2.04. Bayern e favorită clară, însă o vedem în stare pe Fortuna să înscrie cel puțin un gol în această deplasare.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii