Urmareste-ne

Archive

Biletul cu goluri din 31 mai 2020. Facem bani din Estonia

Biletul cu goluri din 31 mai 2020. Facem bani din Estonia, unde pariem pe cele patru meciuri ale zilei. Primul se desfăşoară de la 13:00, ora României, aşa încât trebuie să vă grăbiţi să pariaţi propunerea noastră.

Biletul cu goluri din 31 mai 2020

  • Biletul cu goluri din 31 mai 2020 are în componenţă patru partide din Estonia, de unde am pariat şi biletul de cotă 10 de din 30 mai 2020. Din păcate, duelurile nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor în privinţa golurilor şi tichetul a fost pierdut. De această dată, ne aşteptăm ca echipele implicate în duelurile alese de noi să marcheze golurile de care avem nevoie.

Facem bani din Estonia

  • Din prima ligă avem două meciuri, Viljandi Tulevik – Nomme Kalju şi Levadia T – Paide Linnam, la care pariem cu încredere 3+. Apoi, de la ora 19:00, se joacă celelalte două partide din liga secundă, Maardu L – Tammeka Tartu II şi Parnu JK – Kohtla, unde mergem pe intervalul 3-5 goluri.
Biletul cu goluri din 31 mai 2020. Facem bani din Estonia

Biletul cu goluri din 31 mai 2020. Facem bani din Estonia

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii