Urmareste-ne

Archive

Biletul cu goluri din 6 mai 2020. Două GG-uri și un peste 2,5 goluri din Zweite Bundesliga

Biletul cu goluri din 6 mai 2020. Două GG-uri și peste 2,5 goluri din Zweite Bundesliga sunt alegerile noastre pentru meciurile zilei. Toate cele trei partide au sunt programate de la 14:30, ora României.

Biletul cu goluri din 6 mai 2020

  • Prima partidă de pe biletul cu goluri din 6 mai 2020 este cea dintre Arminia Bielefeld și FC Nurnberg. Liderul campionatului nu ar trebui să aibă mari probleme în a se impune și noi credem că o va face la scor. Mizăm peste 2,5 goluri.

Două GG-uri și peste 2,5 goluri din Zweite Bundesliga

  • A doua partidă le pune față în față pe SSV Jahn Regensburg și SV Darmstadt 98, unde pariem ambele marchează, așa cum s-a mai întâmplat în ultimele trei întâlniri directe dintre cele două echipe. Pe același pariu merge și la ultimul duel de pe bilet, GG la Wehen Wiesbaden – Dynamo Dresden.

Biletul cu goluri din 6 mai 2020. Două GG-uri și peste 2,5 goluri din Zweite Bundesliga

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii