Urmareste-ne

Archive

Biletul cu goluri din 8 februarie 2020. Dublezi banii cu două meciuri!

Biletul cu goluri din 8 februarie 2020. Dublezi banii cu două meciuri! Am ales câte o partidă din Anglia și Spania pentru a dubla banii pariați! Cele două jocuri cu Everton – Crystal Palace și Valladolid – Villarreal. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Goluri multe în Premier League

  • Everton și Crystal Palace sunt aproximativ apropiate în clasamentul din Premier League, la mijloc, despărțite doar de câteva puncte.
  • Everton vrea să obțină cât mai multe puncte pe teren propriu, iar acum este ocazia perfectă să o facă, mai ales că a prins-o pe Crystal Palace într-un moment prost, cu două înfrângeri consecutive.
  • Ultimele două meciuri directe s-au terminat 0-0, însă acum, fiind într-o formă mai bună, mergem cu încredere pe cel puțin două goluri marcate în meci.

 1,40, cota supremă la Valladolid – Villarreal

  • Valladolid vrea cât mai multe puncte pentru a scăpa de retrogradare, Villarreal vrea să ajungă pe un loc care asigură prezența în Europa League.
  • Oaspeții sunt în formă, joacă foarte bine, așa că ne așteptăm ca fazele importante din meciul de azi să le aparțină.
  • Mizăm cu încredere pe minimum două goluri marcate în meci, cum s-a întâmplat și în tur, când Villarreal s-a impus pe teren propriu cu 2-0.

Promotii