Urmareste-ne

Archive

Biletul cu goluri din Trofeul EFL, Anglia. Profit de 4600 de lei

Golurile au fost mereu prezente în competițiile inferioare din Anglia, așa că ne așteptăm ca și de această dată să avem parte de multe reușite în duelurile programate pe 31 august.

Biletul cu goluri din Trofeul EFL, Anglia. Profit de 4600 de lei

Deschidem biletul cu jocul dintre Carlisle și hartlepool, unde avem cota 1.80 pentru GG. Continuăm cu un alt meci interesant, unde probabil se va marca mult, Oldham – Salford, unde avem cota 1.85 pentru minimum trei reușite.

Continuăm cu meciul dintre Wigan și Wolves tineret, unde mergem pe GG și minimum două goluri înscrise de gazde, care sunt favorite.

Biletul cu goluri din Trofeul EFL, Anglia. Profit de 4600 de lei

Rochdale – Liverpool tineret este un alt meci unde ne așteptăm să vedem spectacol, așa că pariem și aici pe 3+ la cota 1.65.

Împreună, toate meciurile puse pe același bilet oferă cota 47.32

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate