Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul cu handbal (25.01.2022). Cota cu care dai lovitura

Campionatul European de Handbal masculin continuă, marți, cu partidele din grupele principale. Betmag a ales două meciuri care să aducă pariorilor un câștig de aproape 380 de lei.

Spania, favorită cu Polonia

În ultima partidă, Spania a pierdut în fața Norvegiei, astfel că nu își mai permite un pas greșit și cu Polonia, aflată pe ultimul loc în Grupa Principală II. Aflați pe locul 3, la egalitate cu Norvegia și Suedia, ibericii pornesc clar ca favoriți. În ultimele patru partide de la Campionatul European din Slovacia și Ungaria, Spania a înscris, de fiecare dată, până în 30 de goluri. Anticipăm că la fel va fi și cu Polonia, selecționată care va căuta, cel mai probabil, să limiteze proporțiile scorului. “Sub 31.5 goluri în meci Spania” are cotă 1.59.

Norvegia are avantaj la ultimele dueluri directe

Suedia și Norvegia se înfruntă în, poate, cel mai așteptat meci al Grupei Principală II. Cele două formații sunt la egalitate de puncte, câte șase. Sunt de valori apropiate, cu un plus, însă, pentru Norvegia, pe care o vedem victorioasă în partida de marți seară. De altfel, statistica este de partea selecționatei lui Christian Berge. Norvegia a câștigat patru din ultimele cinci meciuri cu Suedia, în timp ce o partidă s-a încheiat la egalitate. “Norvegia câștigă” are cotă 1.57.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate