Urmareste-ne

Archive

Biletul cu handbal de la Campionatul European, 3.12.2020. Super pariu la România – Germania

Biletul cu handbal de la Campionatul European, 3.12.2020. Super pariu la România – Germania. De la ora 19:00, tricolorele debutează în Grupa D cu un meci extrem de complicat.

Biletul cu handbal de la Campionatul European, 3.12.2020

România are una dintre cele mai neexperimentate echipe de la acest Campionat European, în lot exista cinci debutante, și va fi destul de greu de preconizat ce se va întâmpla. Ca de obicei, totul se va baza exclusiv pe acțiunile individuale ale Cristinei Neagu. Pentru meciul cu Germania, România nu se poate baza pe Crina Pintea depistată pozitiv înainte de plecarea în Danemarca, pe Laura Moisa infectată și ea, respectiv pe Denisa Dedu, colega ei de cameră.

Super pariu la România – Germania

De partea cealaltă, Germania are și ea probleme, dar nu așa mari ca ale României. A venit în Danemarca fară antrenorul principal care se află în carantină. Chiar și așa, nemțoaicele sunt favorite la victorie, conform cotelor oferite de bookmakeri.

Cristina Neagu peste 8,5 goluri @ 1,65

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii