Urmareste-ne

Archive

Biletul cu handbal de la CE, 20 decembrie 2020. Profit de la Franţa (F) – Norvegia (F)

Biletul cu handbal de la CE, 20 decembrie 2020. Profit de la Franţa (F) – Norvegia (F). De la ora 19:00 se dispută finala Campionatului European de handbal feminin.

Biletul cu handbal de la CE, 20 decembrie 2020

Franta (F) a avut un parcurs impresonant până în finală și s-a impus în toate meciurile pe care le-a disputat la Campionatul European, cu exceptia celui cu Rusia, când a remizat 28 la 28. În semifinale, franțuzoaicele au trecut de Croația cu 30 la 19.

Profit de la Franţa (F) – Norvegia (F)

Norvegia (F) este singura echipă care a câștigat toate duelurile de la Campionatul European, fără excepție. Mai mult, în grupe norvegiencele s-au distrat cu adversarele pe care le-a întâlnit și le-a bătut mereu la o diferență de cel puin șapte goluri. Marea favorită a acestei finale a eliminat chiar selecționata gazdă în semifinale, 27-24 pe Danemarca.

Franţa (F) – Norvegia (F) 2 @ 1,55

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii