Urmareste-ne

Archive

Biletul cu handbal din Liga Campionilor, 14 octombrie 2020. Facem bani cu un singur meci

Biletul cu handbal din Liga Campionilor, 14 octombrie 2020. Facem bani cu un singur meci. De la ora 21:45, Barcelona o întâlnește pe PPD Zagreb, iar catalanii sunt mari favoriți.

Biletul cu handbal din Liga Campionilor, 14 octombrie 2020

  • Barcelona este liderul Grupei B în Liga Campionilor. Catalanii au început perfect și au reușit să obțină trei victorii din trei posibile: 30-25 la Motor, 42-28 acasă cu Celje și 35 la 27 cu Nantes. Partida din această seară ar trebui să reprezinte al patrulea succes la rând, fără emoții. Diferența de valoare e prea mare.

Biletul cu handbal din Liga Campionilor, 14 octombrie 2020

  • De partea cealaltă, PPD Zagreb nu vine deloc cu speranțe pe terenul Barcelonei. După primele trei runde, croații au zero puncte. Primele două partide le-au pierdut la diferențe mari pe tabela de marcaj și doar la ultima au fost aproape de un egal, fiind înfrânți la limită de cei de la Aalborg, scor 26-27. Mă aștept ca și de această dată să sufere o nouă înfrângere usturătoare.

Barcelona – PPD Zagreb peste 60,5 goluri @ 1,80

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii