Urmareste-ne

Archive

Biletul cu handbal din Liga Campionilor, 21 octombrie 2020. Golurile aduc profit

Biletul cu handbal din Liga Campionilor, 21 octombrie 2020. Golurile aduc profit. De la ora 21:45, PPD Zagreb şi RK Celje se întâlnesc la arena din Zagreb, meci contând pentru grupa B a Ligii Campionilor.

Biletul cu handbal din Liga Campionilor, 21 octombrie 2020

PPD Zagreb se află pe locul şapte după primele patru meciuri disputate şi are zero puncte după ce le-a pierdut pe toate. Cea mai dură înfrângere a venit chiar în rund precedentă când croaţii au pierdut la o diferenţă destul de mare cu cei de la Barcelona, scor 27 la 45.

Biletul cu handbal din Liga Campionilor, 21 octombrie 2020

De partea cealaltă, RK Celje este ultima în clasamentul grupei B, pe locul opt, şi are tot zero puncte după primele patru dueluri din Liga Campionilor. Cea mai dură înfrângere pe care slovenii au suferit-o a fost tot în faţa Barcelonei când au pierdut cu 28 la 42.

PPD Zagreb – RK Celje peste 53.5 @ 1,65

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii