Urmareste-ne

Archive

Biletul cu hochei din 5 ianuarie 2021. Profitul vine din Suedia

Biletul cu hochei din 5 ianuarie 2021. Profitul vine din Suedia, unde pariem pe duelul dintre Rogle BK – Lulea HF. Partida se anunță foarte complicată, ambele echipe au șanse la victorie, cotele celor două fiind cât de cât apropiate.

Biletul cu hochei din 5 ianuarie 2021. Profitul vine din Suedia

  • Rogle BK se află pe locul doi și are trei victorii și două înfrângeri în ultimele cinci meciuri disputate. Gazdele vin după un succes fără gol primit în ultima etapă, când au câștigat cu 4-0 în acasă cu Orebro.

Biletul cu hochei din 5 ianuarie 2021. Profitul vine din Suedia

  • De partea cealaltă, Lulea ocupă locul patru și are o singură înfrângere în ultimele cinci partide jucate. Oaspeții au câștigat în runda precedentă cu 5-2 împotriva lui Linkopings. Așa cum spuneam la început, pentru că ambele echipe se pot impune, pronosticul va fi pe total goluri.

Rogle BK – Lulea HF peste 5 goluri 1,82

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare