Urmareste-ne

Archive

Biletul cu La Liga, etapa 27. În două zile obținem 900 de lei

Noua achiziție, Pierre-Emerick Aubameyang, a revitalizat atacul Barcelonei

Biletul cu La Liga din acest weekend vine cu 4 partide din cadrul rundei cu numărul 27, în zilele de sâmbătă și de duminică. Dorim să terminăm prima săptămână a lunii pe plus, iar biletul nostru o sa ne ajute. 

Valencia și Villarreal – printre favoritele zilei

Primul meci de pe biletul nostru este partida dintre Valencia și Granada. În acest joc vor intra pe teren locurile 9, respectiv 17, cu o favorită clară: Valencia. Chiar dacă Valencia a câștigat doar un meci în campionat după Anul Nou până acum, tot au prima șansă. La fel putem spune și despre Granada, care nu are o formă bună, echipa câștigând doar 3 puncte în cele 8 meciuri de după noul an. Adăugăm pronosticul „1” pe bilet, pentru cota de 1.80.

Al doilea meci al zilei de sâmbătă pe care îl propunem este cel dintre Osasuna și Villarreal. Gazdele se află la jumătatea clasamentului, în timp ce oaspeții se află pe 7, și se luptă pentru un loc de cupă europeană. Villarreal traversează o perioadă excelentă în La Liga, cât și în Champions League, unde au terminat în prima manșă a dublei cu Juventus la egalitate. În schimb, Osasuna a învins-o doar pe Rayo Vallecano, care este într-o cădere liberă. Noi vom paria „X2”, pentru cota 1.33, preventiv.

Barcelona și Atletico intră pe teren duminică

Continuăm biletul cu partidele de duminică. Una dintre partidele etapei este confruntarea dintre Real Betis și Atletico Madrid. Andaluzii au un punct avans față de madrileni, însă meciul este deschis oricărui rezultat. După ce partida tur s-a încheiat în favoarea celor de la Atletico Madrid (3-0), Betis trebuie să își ia revanșa. Noi preconizăm un meci destul de închis, așa că pronosticul nostru este „Pauză sau Final X”, pentru cota 1.70.

Ultimul eveniment de pe biletul nostru este Elche versus FC Barcelona. Gazdele se află la 8 puncte de primul loc retrogradabil, fiind destul de feriți de grijele retrogradării. În cealaltă tabără, Barcelona se luptă pentru un loc de Champions League în fruntea clasamentului. Oaspeții sunt la egalitate de puncte cu Atletico și cu un punct mai puțin decât Real Betis, iar victoria este singurul obiectiv împotriva unei formații mai slab cotate, așa cum este Elche. Adăugăm pe bilet pronosticul „2”, pentru cota 1.45.

Biletul cu La Liga (5-6.03.2022)

Biletul cu La Liga (5-6.03.2022)

Mult succes!

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate