Urmareste-ne

Archive

Biletul cu meciuri din Spania. Duminică facem bani în La Liga

Biletul cu meciuri din Spania. Duminică facem bani în La Liga, unde avem parte de câteva dueluri interesante, cu cote interesante. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul cu meciuri din Spania. Duminică facem bani în La Liga

  • Chiar dacă a câștigat toate partidele de până acum, și destul de clar, Norvegia încă nu este calificată matematic în semifinale. Are nevoie de o victorie astăzi împotriva Islandei pentru a sta liniștită în ultima etapă contra Sloveniei. Islanda (locul 5 în grupă, cu 2 puncte) a alternat partidele bune cu cele slabe, a pierdut cu Ungaria și Slovenia și nu mai are nicio șansă la semifinale. Cum vikingii antrenați de Christian Berge au neapărat nevoie de o victorie.

Biletul cu meciuri din Spania. Duminică facem bani în La Liga

  • Tot de o victorie are nevoie și Ungaria în meciul contra Suediei pentru a mai putea spera la o calificare. Exceptând înfrângerea în fața norvegienilor, ungurii au mers brici în grupele principale, au reușit să învingă Slovenia (cu care teoretic se bat pentru un loc în semifinale) și acum așteaptă cu speranțe ultimele două partide rămase de disputat. Eventualele victorii contra Suediei și Portugaliei, coroborate cu cel puțin un pas greșit al Sloveniei (cel mai probabil în ultima etapă în fața Norvegiei), ar aduce Ungariei o performanță la care nici nu ar fi visat înainte de începerea Europeanului. Chiar dacă și-a disputat toate meciurile pe teren propriu, Suedia a fost una dintre marile dezamăgiri ale turneului.

+ posts

Bilete câștigătoare