Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul cu preliminarii CM din Africa. Goluri pentru 1300 lei!

După ce România a dat-o în bară joi, terminând doar la egalitate cu Islanda, scor 0-0, acum sperăm să facem măcar bani la pariuri dacă Mondialul pare din ce în ce mai departe. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Egiptenii sunt favoriți

Deschidem biletul cu partida dintre Angola și Egipt, unde avem o favorită clară în echipa oaspete, care are probabil cel mai în formă jucător al momentului, Mo Salah. Cota este foarte bună, 1.82, așa că nu trebuie ratată.

Tot o victorie ne așteptăm să vedem din partea gazdelor la duelul dintre Guinea și Guinea Bissau, unde diferența de valoare între cele două naționale este imensă. Din acest motiv, recomandăm cu încredere să pariem pe 1 solist la cota 1.58.

Cote imense pentru GG

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la Burkina Faso – Niger, unde mergem curajos pe GG, pronostic cotat cu 2.35! Știm că în Africa nu se marchează foarte mult, dar simțim că la acest meci vom vedea goluri.

Tot GG pariem și la meciul dintre Gabon și Libia, unde ne așteptăm să vedem reușite frumoase din ambele părți, la cota 2.04.

Împreună, toate meciurile puse pe același bilet oferă o cotă totală de 13.79.

Bilete câștigătoare