Urmareste-ne

Archive

Biletul cu Premier League (12-13.03.2022). Runda 29 din Premier League ne umple buzunarele

Tottenham, o echipă spectaculoasă

Etapa cu numărul 29 din Premier League debutează sâmbătă după-amiaza, iar noi vă vom propune un bilet compus din 5 evenimente care au loc în acest weekend. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Duel de Champions League între United și Tottenham

Deschidem biletul cu partida dintre Manchester United și Tottenham. Meciul se dispută într-un context foarte interesant, cele două formații fiind implicate în lupta pentru locurile de Champions League. Distanța dintre cele 2 echipe, de doar 2 puncte, face ca partida să fie și mai așteptată de iubitorii sportului rege. Pentru că miza este foarte mare, suntem de părere că această confruntare nu ne va oferi foarte multe goluri. Pariul ales este „Pauză sau final X”, pentru cota 1.76.

Ziua de sâmbătă mai are meciuri, dar noi vom paria pe cel dintre Brighton și Liverpool. „Cormoranii” se află acum la 6 puncte de liderul City, și au nevoie de o victorie în duelul cu Brighton, care a pierdut în ultimele 4 partide de campionat. Adăugăm pronosticul „2”, pentru cota 1.51.

Duminică contăm pe favorite

Ziua de duminică scoate la rampă alte formații de top din campionatul țării Albionului. Arsenal și Leicester se duelează pentru cele 3 puncte, iar „tunarii” sunt favoriți. Echipa lui Mikel Arteta traversează cea mai bună perioadă de când managerul spaniol este la cârma echipei londoneze, formația de pe Emirates luptându-se pentru un loc de Champions League. Leicester nu mai are același sezon precum precedentele, echipa aflându-se abia pe locul 12. Pontul nostru este victoria lui Arsenal.

Continuăm cu meciul dintre Chelsea și Newcastle, una dintre cele mai în formă formații din Premier League. Chit că oaspeții sunt neînvinși de mai bine de 8 partide în campionat, Chelsea este o echipă de top, care poate învinge pe oricine. Pariul nostru este „1”, pentru cota 1.31.

Închidem biletul cu o partidă care se anunță echilibrată. West Ham și Aston Villa se duelează pe Olympic Stadium din Londra. Cei de la Villa au de luat o revanșă, după ce „ciocănarii” au câștigat cu 1-4 în turul de astă-toamnă disputat pe Villa Park. West Ham trebuie să țină pasul cu rivalele sale dacă vrea să prindă un loc de cupă europeană, așa că are nevoie de un rezultat bun. Pronosticul nostru este „1x”, pentru cota 1.30.

Biletul cu Premier League (12-13.03.2022)

Biletul cu Premier League (12-13.03.2022)

 

Agenții autorizate