Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis (1.04.2022). Dublăm banii la Miami

Casper Ruud, numărul 8 în clasamentul ATP

Biletul cu tenis (1.04.2022) vine de la Miami. Vom paria pe două partide, una din cadrul competiției de simplu masculin, cealaltă la dublu feminin. 

Casper Ruud poate ajunge în a doua finală din acest an

Deschidem biletul cu partida dintre Francisco Cerundolo, nr. 103 ATP, și Casper Ruud, nr. 8 ATP. Argentinianul joacă prima sa semifinală într-un turneu de top, după ce a trecut de tenismeni mult mai bine cotați, precum Gael Monfils sau Frances Tiafoe, care aveau prima șansă. Acesta a beneficiat de retragerea lui Opelka în al doilea tur, căruia îi luase primul set, dar și de abandonul lui Jannik Sinner în sferturi, fapt care îi oferă un avantaj exponențial înaintea partdei cu Casper Ruud. Norvegianul a jucat mult mai mult decât rivalul său, însă a cedat doar un set, în sfeturi, împotriva lui Zverev. Victoria lui Ruud ar consemna calificarea în a doua finală din acest an, după cea de la Buenos Aires, pe care a și câștigat-o. Pariem „2 & Sub 23.5 game-uri”, pentru cota 1.60.

Meci tare pentru finala la dublu feminin

Celălalt eveniment de pe bilet vine din cadrul competiției la dublu feminin. Perechile Alexandrova/Yang și Siegemund/Zvonareva se vor duela pentru un loc în marea finală. Perechea Alexandrova/Yang este la primul turneul după mai bine de jumătate de an, în timp ce Siegemund și Zvonoreva au legat mai multe partide împreună de la începutul lunii martie. Vom paria pe victoria celei de-a doua perechi, care are mai multe șanse la calificarea în finală.

Biletul cu tenis (1.04.2022)

Biletul cu tenis (1.04.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate