Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis (10.03.2022). Facem profit la Indian Wells

Partidele tari de la Indian Wells țin cu sufletul la gură iubitorii sportului alb

Biletul cu tenis de joi vine de la Indian Wells, Statele Unite ale Americii. Turneul de 1000 de puncte a debutat ieri, după mai multe zile cu partide din cadrul calificărilor. Pentru biletul nostru avem 2 partide, la finalul cărora vom obține un câștig de peste 500 de lei. 

Duel 100% sârb în primul tur

Deschidem biletul cu partida dintre Filip Krajinovic, nr. 40 ATP, și Dusan Lajovic, nr. 44 ATP. Cei doi jucători s-au întâlnit doar o dată dacă este să ținem cont partidele în care ei au fost pe teren. Krajinovic a beneficiat de retragerea lui Lajovic de la Miami, în 2015, la scorul de 1-1 la seturi. O altă partidă trebuia să aibă loc între cei doi la Hamburg, în 2014, dar Krajinovic s-a retras. Chiar dacă cei doi sunt aproape unul de celălalt în clasament și de o vârstă apropiată, meciul se anunță extrem de strâns. Noi vom conta pe victoria lui Filip Krajinovic, care pare favorit.

Mannarino și Nakashima se întâlnesc a doua oară în acest an

Al doilea eveniment propus pentru biletul nostru este partida dintre Adrian Mannarino, nr. 66 ATP, și Brandon Nakashima, nr. 80 ATP. După ce Mannarino s-a impus în fața americanului Nakashima la turneul de la Delray Beach din Statele Unite ale Americii acum 3 săptămâni, socr 2-1 la seturi, Nakashima caută revanșa. Și de această dată este favorit, din perspectiva bookmakerilor, deoarece vârsta sa, mult mai mică față de a lui Mannarino, cât și jocul din ultimul an de zile sunt atuuri. Totuși, țintim o cotă mare, iar noi vom paria pe victoria francezului, care a dat dovadă de constanță și de un moral foarte bun în ultima vreme. Adăugăm pariul „1” pe bilet.

 

Biletul cu tenis (10.03.2022)

Biletul cu tenis (10.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate