Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul cu tenis (13.01.2022). Calificări profitabile pentru Australian Open

Au mai rămas câteva zile până începe Australian Open, așa că meciurile de calificare sunt în plină desfășurare. Este unul dintre cele mai mediatizate turnee din ultimii ani, dar nu datorită sportului, ci din cauza scandalului în care este implicat Novak Djokovic.

Elias l-a eliminat pe Gulbis

Deschidem biletul cu partida dintre Elias și Skatov. Se întâlnesc locurile 216 ATP și 255 ATP, iar favorit este primul. Acesta a ajuns aici după ce a trecut pe rând de Gulbis și Varillas, ambele meciuri având nevoie de decisiv. De partea cealaltă, Skatov a trecut de Grenier și Sweeny, ambele meciuri câștigate la 0, dar diferența de valoare ne face să pariem pe Elias, care se descurcă mult mai bine pe această suprafață.

Tot de pe tabloul masculin de calificări este și duelul dintre Tabilo și Ymer. Locurile 136 ATP și 169 ATP se bat pentru un loc în faza următoare, iar bookmakerii îl văd favorit pe primul, în special datorită rezultatelor bune din primele meciuri disputate în calificări, împotriva lui McCabe și Lestienne. Cei doi s-au mai întâlnit o dată în 2020 când Tabilo s-a impus cu 2-0.

Dart are cea mai mică cotă

Ne mutăm pe tabloul feminin al calificărilor, unde Dart o întâlnește pe Birrell. Jucătoarea din Marea Britanie este pe locul 125 WTA, în timp ce adversara ei este pe 664, iar prezența ei aici este dată doar de faptul că este australiancă. Din acest motiv, nu credem că există șanse pentru Dart să nu se califice, cota pentru acest pariu fiind 1.32.

Închidem biletul cu partida dintre De Vroome și Voegele, locurile 252 și 147 WTA, unde pariem cu încredere pe jucătoarea din Elveția, care are mult mai multă experiență pe tablourile principale decât jucătoarea olandeză. Este primul meci direct dintre cele două jucătoare.

Împreună, cele patru meciuri puse pe același bilet oferă o cotă totală de 4.54.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare