Urmareste-ne

TENIS

Biletul cu tenis (14.01.2022). Două partide pentru profit înainte de Australian Open

Noaptea de vineri spre sâmbătă ne aduce câteva partide interesante, iar noi am ales două dintre ele pentru un bilet cu o cotă totală de 3.11.

Badosa ridică trofeul la o cotă excelentă

Finala turneului de la Sydney le pune față în față pe Krejcikova și Badosa, locurile 4 WTA, respectiv 9. Ambele au jucat foarte bine la acest turneu, ajungând aici cu un singur set pierdut fiecare.

Krejcikova a trecut pe rând de Cristian, Garcia și Kontaveit, în timp ce adversara ei le-a bătut pe rând pe Ostapenko, Tomljanovic, Bencic și Kasatkina.

Ne așteptăm să vedem un duel în care iberica se va impune, fiind jucătoarea mai experiementată.

Facem bani și la dublu

Rămânem la Sydney, dar ne mutăm pe tabloul de dublu, unde finala va pune față în față cuplurile heisen/Udvardy și Danilina/Haddad Maia.

Chiar dacă în drumul spre finala perechea Danilina/Haddad Maia a pierdut două seturi și adversarele doar unul, cel mai probabil în această noapte se vor impune, fiind mult mai în formă. Cota pentru acest pariu este 1.62.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare