Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis (14.03.2022). Triplăm banii la Indian Wells

Stefanos Tsitsipas, unul dintre tenismenii de top din lume

Biletul cu tenis de luni vine de la turneul de la Indian Wells, Statele Unite ale Americii. Acesta conține 2 partide, la finalul cărora ne vom tripla banii pariați. 

Kyrgios și Ruud se luptă pentru un loc în optimi

Deschidem biletul cu o partidă tare din cadrul șaisprezecimilor de finală. Nick Kyrgios, nr. 132 ATP, și Casper Ruud, nr. 8 ATP, se vor duela pentru un loc în optimile de finală ale Indian Wells. Australianul Kyrgios a trecut în fazele precendete de argentinienii Baez, scor 6-4, 6-0, și de Federico Delbonis, scor 2-6, 2-6. În cealaltă parte, datorită poziției superioare în clasamentul ATP, norvegianul Ruud a debutat direct în faza a doua a turneului, acolo unde s-a impus împotriva lui Eubanks, scor 6-7, 2-6. Ultima și singura confruntare directă între cei doi s-a soldat cu retragerea lui Kyrgios, în momentul în care scorul la seturi era 1-1, la turneul de la Roma, în 2019. Noi vom miza pe victoria lui Ruud, deoarece Kyrgios, chiar dacă are un talent rar întâlnit în circuit, uneori dă dovadă de un comportament neprofesionist și vulcanic, iar norvegianul poate profita de asta.

Tsitsipas și Brooksby se duelează pentru prima oară

Al doilea eveniment de pe biletul nostru este partida dintre Jenson Brooksby, nr. 43 ATP, și Stefanos Tsitsipas, nr. 5 ATP. Americanul s-a impus în primele 2 tururi fără să cedeze vreun set împotriva lui Carballes Baena și împotriva lui Khachanov, iar acum se va duela cu un adversar de alt calibru. Tsitsipas a câștigat în 3 seturi meciul cu Jack Sock, 6-7, 6-3, 6-7, un meci greu, în care grecul a fost nevoit să joace 2 tiebreak-uri cu Sock. Pentru prima întâlnire dintre cei doi vom conta pe victoria lui Tsitsipas, care este favorit înaintea începerii meciului.

Biletul cu tenis (14.03.2022)

Biletul cu tenis (14.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate