Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis (31.01.2022). Există profit și după Australian Open

Primul Mare Șlem al anului s-a terminat cu o finală de vis, câștigată de Nadal cu 3-2 după ce a fost condus cu 2-0, iar acum ne mutăm la turneele mai mici, care ne pregătesc pentru un sezon interesant. Am ales trei partide, toate de pe tablourile masculine din această săptămână.

Munar e favorit pe zgură

Deschidem biletul cu partida dintre Munar și Paire, unde ne așteptăm să vedem un meci spectaculos, care probabil va fi câștigat de Munar. Acesta a fost eliminat în primul tur la Australian Open, însă suprafața lui preferată este zgura, unde se joacă și acest turneu. De partea cealaltă, Paire a ajuns în turul trei la Australian Open, dar pe zgură nu este foarte priceput. Așadar, mergem pe victoria lui Munar la cota 1.49.

Continuăm cu un alt meci de la același turneu din Cordoba, Argentina, unde se duelează Hanfmann, din Germania, cu Londero, din Argentina. Cei doi nu s-au mai întâlnit niciodată, sunt vecini în clasamentul ATP (126, respectiv 136) și argentinianul are avantajul de a juca pe suprafața preferată și în fața fanilor. Din acest motiv, mergem pe victoria lui la cota 1.68.

Goffin închide biletul

Închidem biletul cu jocul dintre Bonzi și Goffin, unde mergem pe mâna belgianului, care a demonstrat de foarte multe ori că în primele tururi la turneele micuțe nu are niciodată probleme. Cota pentru victoria lui este 1.74.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate