Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis (5.02.2022). Final de săptămână profitabil

zverev

Avem parte de câteva turnee interesante în această săptămână, iar pentru astăzi am pregătit un bilet cu trei partide, două de la Montpellier și una de la Cordoba.

Cota 1.56 pentru Ramos

Deschidem biletul cu partida dintre Ramos și Londero, din semifinalele turneului de la Cordoba, Argentina, unde ne așteptăm ca jucătorul spaniol să meargă mai departe în ultimul act. Pentru a ajunge aici, Ramos a trecut pe rând de Martin, Varillas și Sonego, iar acum are de jucat cu locul 139 ATP, care are însă avantajul de a evolua în fața fanilor. Argentinianul a trecut de Hanfmann, Martinez și Milojevic, dar acum ne așteptăm să se oprească. Cota 1.56 pentru victoria lui Ramos.

Facem bani în Franța

Ne mutăm la turneul din Montpellier, Franța, unde avem parte de două semifinale echilibrate. Prima îi pune față în față pe Krajinovic și Bublik, unde avem cota 1.79 pentru victoria jucătorului din Kazahstan în fața sârbului. Cei doi nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, dar cel mai probabil al doilea va câștiga, fiind într-o formă mai bună.

În cealaltă semifinală, Zverev se bate cu Ymer, unde ne așteptăm ca neamțul să se impună fără probleme, la cota 1.13. Cei doi s-au mai întâlnit de două ori, de fiecare dată impunându-se germanul.

Împreună, cele trei meciuri oferă o cotă totală de 3.16.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate