Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis (8.02.2022). Sportul alb ne aduce peste 600 de lei

Biletul cu tenis de azi vine cu meciuri de la turneul ATP de la Dallas, Statele Unite ale Americiim unde vom paria pe 2 dintre partidele ce se vor disputa în cadrul șaisprezecimilor de finală. Primul duel este cel dintre Nishiora și Krueger, iar al doilea îi pune față în față pe Mannarino și Johnson. Partidele sunt foarte echilibrate, însă favoriții par pregătiți să meargă mai departe.

Nishioka – favorit în duelul cu Krueger

Primul eveniment propus pe biletul nostru este partida dintre  Mitchell Krueger, nr. 166 ATP, și Yoshihito Nishioka, nr. 108 ATP. O partidă extrem de interesantă, în contextul în care japonezul a pierdut acum 2 zile finala de la Cleveland, în detrimentul lui Dominic Stricker. Noi vom miza pe victoria jucătorului nipon, care va ataca trofeul acestui turneu.

Mannarino – Johnson – un alt duel care merită văzut

Tot de la aceeași competiție vine și ultimul meci recomandat de pe biletul nostru, cel dintre Adrian Mannarino, nr. 57 ATP, și Steve Johnson, nr. 93 ATP. Vom conta pe victoria lui Mannarino, care a fost eliminat recent în cadrul sferturilor de la turneul de la Monaco, în timp ce Johnson a jucat ultimul meci oficial pe 20 ianuarie.

Împreună, cele două meciuri puse pe același bilet oferă o cotă totală de 2.54, care merită jucată cu o sumă bună, pentru că sunt doar două evenimente și riscurile sunt mai mici.

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate