Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis de la US Open, 3 septembrie 2020. Surpriza Sorana Cîrstea

Biletul cu tenis de la US Open, 3 septembrie 2020. Surpriza Sorana Cîrstea. Mizez pe meciul româncei contra Johannei Konta, o jucătoare pe care mulți dintre noi o ținem minte de la duelul din Fed Cup dintre România și Marea Britanie.

Biletul cu tenis de la US Open, 3 septembrie 2020

  • Biletul cu tenis de la US Open din 3 septembrie 2020 are în componență un singur meci. Am ales special duelul jucătoarei noastre, Sorana Cîrstea, contra Johannei Konta, o mai veche cunoștință de-a noastră. Sorana a jucat magistral în primul tur și a eliminat-o pe McHale cu 2-0 la seturi, 6-4, 7-5, deși nu a fost favorită.

Sorana Cîrstea – Johanna Konta

  • De partea cealaltă, Konta vine tot după o victorie în două seturi contra conaționalei sale Watson, 7-6, 6-1. Este și ea în mare formă și bookmakerii o văd mare favorită. Mai ales că în cele două întâlniri directe de până acum, Sorana Cîrstea nu a reușit să îi ia vreun set.
  • Consider că acum va fi momentul în care românca noastră îl va câștiga pe primul. Pariul meu este minim un set Sorana.

Sorana Cîrstea – Johanna Konta min 1s 1 @ 2,52

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate