Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis de la US Open 5 septembrie. Facem bani cu Halep

Simona Halep este într-o formă de invidiat la Australian Open

Biletul cu tenis de la US Open 5 septembrie. Facem bani cu Halep, care a ajuns în optimile de finală la turneul american.

Biletul cu tenis de la US Open 5 septembrie. Facem bani cu Halep

În această seară se joacă primele meciuri din optimile de finală de la US Open, atât pe tabloul feminin, cât și pe cel masculin.

Deschidem biletul cu partida dintre Van De Zandschulp și Schwartzman, unde mergem pe mâna celui de-al doilea, la cota 1.23.

Continuăm cu jocul dintre Gojowczyk și Alacarz, senzația care l-a eliminat pe Tsitsipas, unde mergem tot pe mâna tânărului de 18 ani, la cota 1.24.

Biletul cu tenis de la US Open 5 septembrie. Facem bani cu Halep

Ne mutăm pe tabloul feminin și mergem pe victoria Simonei Halep în fața lui Svitolina, cota 2.02 pentru un succes.

O altă favorită ne așteptăm să ajungă în sferturie de finală, Angelique Kerber, care are meci cu Fernandez.

Ultimul meci de pe bilet le pune față în față pe Mertens și Sabalenka, unde mergem pe un succes al jucătoarei din Belarus, la cota 1.37.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate