Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis de la US Open din 11 septembrie 2020. Semifinale de top

Dominic Thiem, Roland Garros 2018, Simple Messieurs, Finale, Photo : Amelie Laurin / FFT

Biletul cu tenis de la US Open din 11 septembrie 2020. Semifinale de top, unde ne așteptăm să vedem tenis de calitate. Astăzi sunt programate cele două semifinale de pe tabloul masculin, unde se bat pentru un loc în ultimul act Carreno-Busta, Zverev, Medvedev și Thiem.

Biletul cu tenis de la US Open din 11 septembrie 2020. Semifinale de top

  • Prima semifinală este foarte dezechilibrată și îi pune față în față pe spaniolul Carreno-Busta și neamțul Zverev. Al doilea este favorit clar la victorie, așa că mergem pe victoria lui Zverev, la cota 1.38.

Biletul cu tenis de la US Open din 11 septembrie 2020. Semifinale de top

  • Celălalt meci de pe bilet este mult mai echilibrat și îi pune față în față pe Medvedev și Thiem. Austriacul este într-o formă mai bună, așa că mergem pe victoria lui, la cota 2.06.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate