Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis de la US Open din 5 septembrie. Mizăm din nou pe Sorana Cîrstea

Biletul cu tenis de la US Open din 5 septembrie. Mizăm din nou pe Sorana Cîrstea după meciul senzațional pe care l-a făcut cu Johanna Konta. Românca se află în mare formă și eu vreau să facem profit mizând pe asta.

Biletul cu tenis de la US Open din 5 septembrie

  • Biletul cu tenis de la US Open, 5 septembrie 2020, este alcătuit doar din meciurl Karolina Muchova – Sorana Cîrstea. Jucătoarea din Cehia este mare favorită și are între 1,26 – 1,31 pentru victorie. Muchova a trecut în două seturi de Venus William și de Kalinskaya, două meciuri pe care le-a câștigat fără prea mari emoții.

Mizăm din nou pe Sorana Cîrstea

  • De partea cealaltă, Sorana Cîrstea vine după un succes răsunător în fața Johannei Konta. Românca s-a impus cu 2-1 la seturi, deși nu era favorită, după ce a revenit de la 1-0 și le-a câștigat pe următoarele două cu 7-6 și 6-4. Sorana se află într-o formă de zile mari și este posibil să producă surpriza și de această dată. Pentru siguranțp pariului însă, pariez că vor fi peste 2,5 seturi în meci.

Karolina Muchova – Sorana Cîrstea peste 2,5 seturi @ 2,75

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare