Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis de masă din 1 mai 2020. Dublăm banii la început de lună

Biletul cu tenis de masă din 1 mai 2020. Dublăm banii la început de lună, cu două meciuri de tenis de masă de la competiția Setka Cup, feminin. În zilele precedente, majoritatea biletelor de tenis de masă au fost de la băieți, dar acum ne-am mutat atenția și către competiția feminină. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul cu tenis de masă din 1 mai 2020

  • Primul meci de pe bilet le pune față în față pe Mykhailyk și Yureneva, unde ne așteptăm ca cea din urmă să obțină victoria. Este favorită și în opinia bookmakerilor, fiind cotată cu 1.70 pentru o victorie, față de 1.96 cât are adversara ei. Merită pus acest meci pe bilet pentru cota atractivă.

Dublăm banii la început de lună

  • Celălalt meci este mult mai dezechilibrat și le pune față în față pe Ostrovska și Butko, unde prima este favorită, fiind cotată cu 1.37. Diferența de valoare este evidentă, cât și diferența de formă. Din acest motiv, nu ne așteptăm la o surpriză aici. Împreună pe același bilet, cele două meciuri oferă o cotă totală de 2.33.

+ posts

Promotii