Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis de masă din 18 mai 2020. Două meciuri, cota 2.11

Biletul cu tenis de masă din 18 mai 2020. Două meciuri, cota 2.11, de la una dintre cele mai urmărite competiții din ultima vreme, TT Star Series. Partidele alese pe bilet sunt programate de la 13:20, respectiv 13:40.

Biletul cu tenis de masă din 18 mai 2020

  • Primul meci îi pune față în față pe Kucera și Kleprlik, unde cota pentru primul dintre ei este foarte bună, 1.60. Ne așteptăm să vedem un meci deosebit, dominat de Kucera, așa că pronosticul nostru nu trebuie să lipsească de pe bilet.

Două meciuri, cota 2.11

  • Al doilea meci este și mai dezechilibrat și îl are ca mare favorit pe Gavlas în fața lui Horejsi. Gavlas a arătat că este unul dintre cei mai în formă jucători din această competiție, așa că și casele de pariuri oferă cota 1.32 pentru victoria lui.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii