Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis de masă din 28 aprilie 2020. Cota 3.03 din două jocuri

Biletul cu tenis de masă din 28 aprilie 2020. Cota 3.03 din două jocuri, două dintre cele mai interesante din această după amiază în Ucraina. Meciurile sunt programate de la ora 15:35, ora României, așa că aveți timp să le jucați până în această oră.

Biletul cu tenis de masă din 28 aprilie 2020

Primul meci de pe bilet are cota 1.62 și îi pune față în față pe Maksim Butkov și Igor Tydukh. Vom mergem pe victoria primului, care este într-o formă mai bună iar în ultimele zile a obținut rezultate foarte bune în această competiție.

Cota 3.03 din două jocuri

Celălalt meci de pe bilet oferă o cotă și mai bună, 1.87, la duelul dintre Timur Karchevskiy și Yuriy Kurischenko. Primul e favorit, în special datorită experienței mai mari pe care o are la astfel de competiții, dar și pentru că este într-o formă mai bună. Împreună, cele două meciuri puse pe același bilet oferă o cotă totală de 3.03, care cu o miză potrivită pot aduce un profit foarte mare.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii