Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis de masă din 30 aprilie 2020. Cota 2.48 de la Cehia TT Series

Biletul cu tenis de masă din 30 aprilie 2020. Cota 2.48 de la Cehia TT Series, una dintre cele mai interesante competiții ale momentului. Cele două partide sunt programate la 15:00, respectiv 15:30, ora României. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul cu tenis de masă din 30 aprilie 2020

  • Primul meci de pe bilet este foarte echilibrat și îi pune față în față pe Gavlas și Konecny. Pentru victoria celui de-al doilea, avem o cotă de 1.80, așa că recomandăm să pariați cu prudență, pentru că este genul de meci în care se poate întâmpla orice. Cu toate acestea, mergem pe mâna jucătorului mai experimentat.

Cota 2.48 de la Cehia TT Series

  • Continuăm cu un meci mult mai dezechilibrat, Horejsi – Kleprlik, unde primul este favorit și are o cotă de 1.38 pentru victorie. În total, avem o cotă de 2.48 dacă punem ambele partide pe același bilet. Astfel, dublăm suma pariată fără mari emoții. Puteți paria și single cele două partide, însă cel mai indicat este să faceți un bilet acumulator cu cele două jocuri.

+ posts

Promotii