Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis din 10 august 2020. Cele mai interesante pariuri de la WTA Praga

Biletul cu tenis din 10 august 2020. Cele mai interesante pariuri de la WTA Praga, unde pariem pe meciurile româncelor de la dublu. Primul meci nu începe mai devreme de 14:30, în timp ce ultimul se dispută în jur de ora 16:00.

Biletul cu tenis din 10 august 2020

  • Biletul cu tenis din 10 august 2020 este compus din trei ponturi de WTA Praga, toate pe meciurile româncelor la dublu. Prima partidă este cea dintre Monica Niculescu / Ralucat Olaru și Rikeri / Lechemia, unde pariem 2 solist. Experiența este de partea româncelor noastre și noi credem că va face diferența.
  • Al doilea meci le pune față în față pe Marozava / Sizikova și Ana Bogdan / Patricia Țig. Pariul nostru este 1 și are cotă 1,62. Nu credem că echipa românească are forța de a câștiga.

Cele mai interesante pariuri de la WTA Praga

  • Am ajuns și la ultimul duel de pe biletul cu tenis din 10 august 2020 și acesta este cel în care Simona Halep dispută primul meci oficial de când e pandemia. Cu toate că este la dublu, ne așteptăm ca alături de Strycova să câștige contra Kudermetovei și Pavlyuchenkovei.
Biletul cu tenis din 10 august 2020. Cele mai interesante pariuri de la WTA Praga

Biletul cu tenis din 10 august 2020. Cele mai interesante pariuri de la WTA Praga

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate