Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis din 16 ianuarie 2021. Pariem pe cota 1,80

Biletul cu tenis din 16 ianuarie 2021. Pariem pe cota 1,80. Facem bani cu meciul de dublu de la turneul ITF de la Hamburg dintre Bondar/Mihalikova – Hesse/Zimmermann.

Biletul cu tenis din 16 ianuarie 2021. Pariem pe cota 1,80

  • Echipa Bondar/Mihalikova este favorită să se impună contra în finala de la Hamburg. Până în ultimul act al turneului, cele două jucătoare au trecut în primul tur în 2-0 seturi de Kuhl/Seidel și apoi în următoarele două cu același scor, 2-1, de Akugue Noha/Rivkin și Eikeri/Kania. De precizat că spre deosebire de adversarele de astăzi, Bondar/Mihalikova este o echipă cu experiență la dublu.

Biletul cu tenis din 16 ianuarie 2021. Pariem pe cota 1,80

  • De partea cealaltă, Hesse și Zimmermann fac echipă de dublu pentru prima oară la Hamburg și până acum au jucat foarte bine. Cele două jucătoare au trecut de primele două tururi cu 2-1, de fiecare dată, împotriva Middendorf/Schunk și Akita/Hartono, apoi în semifinale au trecut de Gjorcheska/Lansesre cu 2-0. Lipsa de experiență va conta însă, de această dată, foarte mult, mai ales că întâlnesc o echipă în care jucătoarele se cunoscut foarte bine.

Bondar/Mihalikova – Hesse/Zimmermann 1 @ 1,80

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare