Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis din 16 noiembrie. Profitul vine de la Turneul Campionilor

Biletul cu tenis din 16 noiembrie. Profitul vine de la Turneul Campionilor. Pariem pe super duelul dintre Daniil Medvedev și Alexander Zverev, din cadrul Grupei A. Acesta este programat să înceapă în jurul orei 22:00.

Biletul cu tenis din 16 noiembrie

Daniil Medvedev, locul 4 ATP, este prezent pentru a doua oara la Turneul Campinilor. Al cincilea favorit la câștigarea trofeului speră să nu repete traseul de anul trecut, când a pierdut toate meciurile în grupă. Rusul vine după ce s-a impus la Paris, chiar în față adversarului său de astăzi și bunului său prieten, Alexander Zverev.

Pariu la Turneul Campionilor de la Londra

Alexander Zverev, locul 7 ATP, câștigător în 2018 al Turneului Campionilor, este creditat anul acesta cu a patra șansă la trofeu. Germanul vine după ce a făcut un turneu aproape perfect la Paris. Are nevoie de o victorie în această seară pentru a-și lua revanșa în fața lui Medvedev.

Daniil Medvedev – Alexander Zverev 3 seturi în meci @ 2,15

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii