Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis din 17 ianuarie 2021. Încerăm un nou „verde” la cota 1,85

tenis

Biletul cu tenis din 17 ianuarie 2021. Încerăm un nou „verde” la cota 1,85. Meciul cu care putem să facem profit este finala turneului ITF Cairo 2 dintre Anastasia Nefedova – Jessica Bouzas Maneiro.

Biletul cu tenis din 17 ianuarie 2021. Încerăm un nou „verde” la cota 1,85

  • Anastasia Nefedova, locul 558 WTA, are cota aproape dublă față de adversara sa pentru a se impune în finală. Jucătoarea americană a trecut în minimum de seturi în primele trei runde, apoi a câștigat cu 2-1 în semifinale contra lui Miyazaki. Dacă a avut un parcurs aproape perfect și este în față în clasamentul WTA, de ce nu este totuși creditaă cu prima șansă la câștigarea trofeului? Răspunsul este simplu și vine tot de la Cairo, dar de la primul turneu, cel care l-a precedat pe aceasta, când Nefedova a pierdut în optimi chiar împotriva Jessicăi Maneiro.

Biletul cu tenis din 17 ianuarie 2021. Încerăm un nou „verde” la cota 1,85

  • Așadar, Jessica Bouzas Maneiro este marea favorită a acestei finale. Vine după un parcurs perfect, jucătoarea din Spania nu a pierdut niciun set la Cairo 2. Mai mult, este pe punctul de a câștiga încă un turneu ITF la șapte zile distanță de la succesul tot de la Cairo. Mă aștept la un duel pe care să-l câștige în trei seturi și să avem peste 20,5 game-uri.

Anastasia Nefedova – Jessica Bouzas Maneiro peste 20,5 game-uri @ 1,85

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii