Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis din 2 noiembrie 2020. Mizăm pe două dueluri de la Paris

Biletul cu tenis din 2 noiembrie 2020. Două meciuri pentru profit. Acestea sunt Felix Auger Aliassime – Marin Cilic și Pablo Carreno Busta – Hugo Gaston, ambele sunt de la turneul de la Paris.

Biletul cu tenis din 2 noiembrie 2020

  • Primul meci de pe biletul cu tenis de astăzi este cel dintre Felix Auger Aliassime – Marin Cilic, unde canadianul este mare favorit. Cred însă că Cilic nu va renunța ușor la niciun game. Pontul meu este peste 21,5.

Biletul cu tenis din 2 noiembrie 2020

  • Al doilea meci de pe biletul cu tenis de la Paris este cel dintre Pablo Carreno Busta – Hugo Gaston, unde spaniolul este mare, mare favorit. Adversarul său joacă acasă și cu siguranță va încerca să impresioneze. Mizez că vom vedea un meci de peste 18,5 game-uri.
Biletul cu tenis din 2 noiembrie 2020. Două meciuri pentru profit

Biletul cu tenis din 2 noiembrie 2020. Două meciuri pentru profit

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii