Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis din 28 octombrie 2020. Selecția care ne dublează banii

Biletul cu tenis din 28 octombrie 2020. Selecția care ne dublează banii vine de la turneul ATP de la Viena. Meciul pe care l-am ales este între Pablo Carreno-Busta și Kevin Anderson și începe în jurul orei 20:00.

Biletul cu tenis din 28 octombrie 2020

  • Pablo Carreno-Busta a debutat la Viena împotriva lui Gael Monfils și meciul s-a terminat după un set și două game-uri. Francezul a abandonat și Pablo s-a calificat în turul următor, unde va da peste Kevin Anderson. Spaniolul este favorit și are 1,43 la victorie.

Biletul cu tenis din 28 octombrie 2020

  • În schimb, Kevin Anderson a luptat din greu să treacă de Dennis Novak în primul tur. A pierdut primul set la tie-break, a revenit și l-a câștigat pe al doilea, cu 6-4, și s-a calificat mai departe după un alt tie-break. În total, partida a durat 2 și 45 de minute. Oboseala ar trebui să își spună cuvântul în cazul sud-africanului. Însă mă aștept să ia un set.

Pablo Carreno-Busta – Kevin Anderson peste 2,5 seturi @ 2,35

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii