Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis din 28 septembrie 2020. Profit de la Roland Garros

Biletul cu tenis din 28 septembrie 2020. Profit de la Roland Garros. Am ales un meci de feminin şi unul de masculin. Cota totală a tichetului este 2.40, cu 100 de lei mizaţi câştigul potenţial este 240 de ron.

Biletul cu tenis din 28 septembrie 2020

Biletul cu tenis din 28 septembrie 2020 are în componenţă două partide de la Roland Garros. Prima îi pune faţă în faţă pe Egor Gerasimov şi Rafael Nadal, iar spaniolul este mare favorit. Am ales pentru acest duel un pariul pe total game-uri, sub 25,5.

Profit de la Roland Garros

Al doilea meci este Chloe Paquet – Alize Cornet, de pe tabloul feminin de la Roland Garros. Alize are şanse foarte mari să se impună şi mă aştept s-o facă lejer, în două seturi. Aşadar, pariul meu pentru acest duel este victorie cu 2-0 a lui Cornet.

Biletul cu tenis din 28 septembrie 2020. Profit de la Roland Garos

Biletul cu tenis din 28 septembrie 2020. Profit de la Roland Garos

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare