Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis din 30 octombrie 2020. Turneul de la Viena ne aduce profit

Biletul cu tenis din 30 octombrie 2020. Turneul de la Viena ne aduce profit. Am ales un singur meci pentru tichetul de astăzi și acesta este Grigor Dimitrov – Daniel Evans. Duelul este programat să se dispute în jurul orei 20:00.

Biletul cu tenis din 30 octombrie 2020

  • Grigor Dimitrov a avut parte de un ultim meci la Viena extrem de spectaculos. A trecut de Stefanos Tsitsipas în trei seturi. Pe primul l-a pierdut când nimeni nu se mai aștepta, după ce a condus cu 5-0 în tie-break. Apoi le-a câștigat pe următoarele două cu 6-4, 6-3.

Biletul cu tenis din 30 octombrie 2020

  • În schimb, Daniel Evans a trecut în doar două seturi de oponentul său Jurij Rodionov, un austriac beneficiar de wild-card. Chiar dacă scorul a fost 2-0, 7-5, 6-3, primul set a fost destul de complicat, Rodionov pierzând avantajul de break pe care l-a avut. Ceea se s-a întâmplat și în al doilea, când Evans a revenit după ce adversarul obținuse un nou break.

Grigor Dimitrov – Daniel Evans peste 21,5 game-uri @ 1,70

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii