Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis din 5 octombrie 2020. Facem profit de la Roland Garros

Biletul cu tenis din 5 octombrie 2020. Facem profit de la Roland Garros, unde pariem pe un singur meci. Am ales un duel de pe tabloul de feminin. În jur de ora 17:00, Fiona Ferro şi Sofia Kenin se întâlnesc în optimile turneului.

Biletul cu tenis din 5 octombrie 2020

Fiona Ferro este una dintre marile surprize ale Roland Garros-ului de anul acesta. Jucătoarea din Franţa a reuşit să treacă în primul tur de Watson în două seturi, apoi a câştigat cu 2-1 cu Rybakina şi în turul 3 cu Patricia Ţig. Se află aşadar într-o formă bună, dar nu cred că va reuşi să se impună şi astăzi.

Biletul cu tenis din 5 octombrie 2020

Pe Sofia Kenin o cunoaştem destul de bine. A trecut în ultimele două tururi de două românce. Prima oară a eliminat-o pe Ana Bogdan cu 2-1 la seturi iar în ultimul meci a trecut de Irina Bara, scor 2-0. Deşi cotele oferite la momentul redactării acestui articol sunt egale, eu o văd favorită pe americancă.

Fiona Ferro – Sofia Kenin @ 1,90

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii