Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis din 8 noiembrie 2020. Profitul vine din finala turneului de la Paris

Biletul cu tenis din 8 noiembrie 2020. Profitul vine din finala turneului de la Paris, unde se întâlnesc Alexander Zverev și Daniil Medvedev. Duelul este unul echilibrat și oricare jucător poate câștiga trofeul.

Biletul cu tenis din 8 noiembrie 2020

  • Alexander Zverev a jucat excelent la turneul de la Paris și prestația excelentă a fost încununată cu super victoria din semifinale contra lui Rafael Nadal scor 6-4, 7-6. Nemațul are acum șansa să își treacă în cont al cincilea turneu în sală disputat în această toamnă, după ce a câștigat alte patru.

Biletul cu tenis din 8 noiembrie 2020

  • De partea cealaltă, Daniil Medvedev a avut și el parte de un super meci în semifinale contra lui Milos Raonic pe care l-a eliminat tot în două seturi scor 6-4, 7-6. Forma pe care a arătat-o la turneul de la Paris îi permite să se gândească la cucerirea trofeului.

Alexander Zverev – Daniil Medvedev peste 23,5 game-uri @ 1,95

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii