Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis din 8 octombrie 2020. Bani frumoşi din semifinalele Roland Garros

Biletul cu tenis din 8 octombrie 2020. Bani frumoşi din semifinalele Roland Garros. În jurul orei 17:30, Sofia Kenin şi Petra Kvitova joacă pentru un loc în finala Grand Slam-ului de la Paris. Partida se anunţă mai echilibrată decât o arată cotele.

Biletul cu tenis din 8 octombrie 2020

  • De la ora 17:30 se joacă a doua semifinală de la Roland Garros care le pune faţă în faţă pe Sofia Kenin şi Petra Kvitova. Jucătoarea din America a făcut un turneu fabulos şi, după ce au fost eliminate toate favoritele dinaintea ei, are acum prima şansă să pună mâna pe trofeu. Tot ce trebuie să facă este să treacă de Petra, o adversară mult mai tare decât ar putea să întâlnească în finală, unde ar avea o dispută mai uşoară.

Biletul cu tenis din 8 octombrie 2020

  • De partea cealaltă, Kvitova a făcut un turneu perfect. Până în semifinale, jucătoarea din Cehia a câştigat toate partidele fără să piardă vreun set. A trecut de toate adversarele cu scorul de 2-0, ceea ce o face principala favorită la câştigarea Roland Garros 2020.

Sofia Kenin – Petra Kvitova peste 2,5 seturi @ 2,40

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii